20
Οκτ.
07

Oasis – Lord Don’t Slow Me Down (new single)

 

Aύριο, 21 Οκτωβρίου  μόνο σε ψηφιακή μορφή  λόγω έλλειψης χρόνου όπως οι ίδιοι δηλώνουν και μόνο από το επίσημο site τους,  κυκλοφορεί το νέο single των Oasis το οποίο θα περιλαμβάνεται στο ομώνυμο on the road DVD τους,  με  τις περιοδείες που έκαναν ανά τον κόσμο το 2005 και το 2006.

Mαζί, θα είναι διαθέσημα για download και δύο live tracks, το «Don’t look back in anger» και το  «Meaning of soul».

Δύο χρόνια μετά το «‘Don’t Believe The Truth» και ένα χρόνο μετά τη συλλογή  » Stop the clocks» οι Oasis βρίσκονται στο studio ηχογραφώντας το καινούργιο τους album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2008.

Το Lord Don’t Slow Me Down είναι ένα blues –  rock and roll τραγούδι που φανερώνει την δημιουργική φάση που περνά το group αλλά και την επιρροή  που του ασκούν μουσικοί  όπως ο Neil Young και ο  Dylan  και έρχεται χρονικά την κατάλληλη  στιγμή για να μας ανοίξει την όρεξη και να μας θυμίσει γιατί τους αγαπήσαμε και ακόμα τους αγαπάμε τόσο.

Αύριο είπα;

Lord don’t slow me down – Oasis 

 

Advertisements

1 Response to “Oasis – Lord Don’t Slow Me Down (new single)”


  1. Οκτώβριος 23, 2007 στο 9:48 πμ

    Τι μπάντα κι αυτή! Αλήθεια, σκεφτόμουν αν έχει διχάσει καμιά άλλη μπάντα τόσο κόσμο και τόσο έντονα όσο οι Oasis. Και τι τάσεις αυτοκαταστροφής είναι αυτές! Ώρες ώρες μου θυμίζουν τη γυναίκα: θα μπορούσαν να έχουν εδώ και χρόνια όλον τον κόσμο στα πόδια τους και βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους…

    Ωστόσο, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν τους αρνήθηκα ποτέ! Κάτι μέσα μου αρνιόταν να τους αρνηθεί. Όχι γιατί τους αποκαλούσαν τους νέους Beatles (τέτοιου είδους παρομοιάσεις με αφήνουν αδιάφορο). Αλλά γιατί επανέρχονταν με την ίδια άνεση που αυτοκαταστρέφονταν. Και τέτοιες συμπεριφορές (ειδικά όταν είναι αυθόρμητες όπως εκείνες των αφων Gallagher) δεν με αφήνουν αδιάφορο. Ο Noel (και ο Liam) απλά they couldn’t help it!

    Τέλωσπάντων, αλλό φαινόμενο και οι Oasis…

    Πέρασα για μια σύντομη (!!!) καλημέρα…


Comments are currently closed.

Rock αναγνώσεις

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ROCK ΣΤΑΣΕΙς

Rock Stats

  • 45.006 hits
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: