06
Οκτ.
07

Muse – Live at Terra Vibe 04-10-2007

Χιλιάδες αιωρούμενα χαρτάκια, άλλα τόσα μπαλόνια, virtual έναστροι ουρανοί, καταράχτες φωτός, απίστευτες μουσικές δονήσεις, τεράστια video walls, με λίγα λόγια υπερθέαμα.

Αυτό μας χάρισαν για μιάμιση ώρα οι Muse την Πέμπτη το βράδυ, σε ένα Terra Vibe που παραληρούσε και ζούσε μοναδικές στιγμές, από ένα μεγάλο συγκρότημα που επέλεξε  να μας επισκεφτεί στο απόγειο της καριέρας του και όχι δεκαπέντε χρόνια μετά ως είθισται.

Χορτάσαμε μουσική (είπαν σχεδόν τα πάντα), στην δεύτερη σειρά όπου και βρισκόμουν είναι απερίγραπτο το τι γινόταν (ακόμα πονάω παντού), παράφρονες και συνεπαρμένοι από το θέαμα και την εκρητκτική ατμόσφαιρά όλοι. Μία υπέροχη, ανεπανάληπτη κόλαση.

Ότι και να διαβάσεις για τα live των Muse είναι ανίκανο να σου δώσει την ακριβή εικόνα όλων όσων συμβαίνουν εκεί. Μόνο αν έχεις την τύχη (γιατί τύχη είναι) να παρεβρεθείς σε ένα από αυτά, καταλαβαίνεις το γιατί οι ζωντανές τους εμφανίσεις έχουν τη φήμη που έχουν και μένουν αναλλοίωτες στο μυαλό σου από τον χρόνο.

Υπερβολή καμία σε όλα όσα αναφέρω και επιλέγω αντί για λεπτομερή περιγραφή να σας συστήσω να δείτε τα δύο video που απορώ πως γυρίστηκαν έστω και στην κατάσταση που γυρίστηκαν, αφού οι δικές μου προσπάθειες απέβησαν  όλες άκαρπες εξαιτίας της ενέργειας του πλήθους που έκανε την υπόθεση σταθερή κάμερα να φαντάζει αδύνατη.

Τρομερή εμπειρία.Από αυτές που οφείλει ο κάθε οπαδός τους να χαρίσει στον εαυτό του, μία έστω φορά.

Respect!

Advertisements

2 Responses to “Muse – Live at Terra Vibe 04-10-2007”


 1. Οκτώβριος 9, 2007 στο 10:26 πμ

  Ότι και να πει κάποιος είναι λίγο. Άψογοι στα όλα τους, οργανωμένοι, μουσικά άριστοι….τι να πεις…..
  Ένα απο τα καλύτερα live που έχει δει η Ελλάδα λένε όλοι!

  Μακάρι να ξανάρθουν

 2. 2 xnoudi
  Οκτώβριος 11, 2007 στο 7:23 μμ

  Για συναισθηματικούς λόγους, είχα σαν καλύτερη την συναυλία του ’89 των Pink Floyd. Από εκείνη την Πέμπτη, είμαι σίγουρη όμως, πως είναι ΤΟ καλύτερο live που έχω δει στην ζωή μου.
  Τις καλησπέρες μου 🙂


Comments are currently closed.

Rock αναγνώσεις

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ROCK ΣΤΑΣΕΙς

Rock Stats

 • 45.006 hits
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: